Specialist in vloeren van gepolierde beton

Gepolierde beton

Lucon Floors is gespecialiseerd in vloeren van gepolierde beton. De betonvloeren hebben een zeer hoge afwerkingsgraad en zijn specifiek geschikt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Vóór de realisatie van het woonbeton komt onze deskundige zaakvoerder ter plaatse kijken. Onze specialist is ook altijd aanwezig tijdens de uitvoering van de werken. U kunt rekenen op een professionele en efficiënte aanpak die leidt tot een hoge klanttevredenheid. Ervaar het zelf en neem contact op met Lucon Floors voor gepolierde beton.

woonbeton voor in de keuken
woonbeton in woonkamer met grote ramen
Een stijlvolle, duurzame betonvloer in uw particuliere of commerciële ruimte

Een stijlvolle, duurzame vloer

Bent u op zoek naar een betonvloer voor in uw woonkamer, keuken, studeerkamer of slaapkamer? Of wilt u zakelijk scoren met een vloer van gepolierde beton voor in de showroom, winkel, garage of kantoor? Lucon Floors zorgt ervoor dat u een hoogwaardige en duurzame vloer krijgt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gepolierd en prachtig glanzend, of in een andere gewenste werking. U krijgt een vrijwel naadloze vloer met een zeer lange levensduur. Een vloer die chic en stijlvol oogt en eenvoudig te onderhouden is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gepolierde beton

veelgestelde vragen

Een gepolierde betonvloer is een betonvloer met een gladde en egale afwerking verkregen door deze manueel en machinaal te bewerken tijdens het uithardingsproces.
Gepolierde betonvloeren hebben de eigenschappen van natuursteen en zijn daardoor een populair alternatief voor de meer traditionele vloerbedekkingen en worden tegenwoordig zeer vaak gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes.
De vloer geeft een mooie strakke uitstraling aan binnenruimtes zoals woonkamers, keukens, slaapkamers en badkamers.
Gepolierde betonnen vloeren kunnen uit een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen gekozen worden, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elke ruimte.

Je vindt gepolierde betonvloeren meer en meer in particuliere woningen.
Hier is de term woonbeton dan ook verder uitgegroeid.
Met een woonbeton combineer je mooie architectonische mogelijkheden met een maximaal onderhoudsgemak! Jouw betonvloer is trouwens de ideale combinatie met vloerverwarming, omdat beton een betere geleider is dan chape met andere afwerkingen.

Een betonvloer is een tijdloze karaktervolle vloer die past bij nagenoeg elk interieur. De vloer heeft een moderne, luxueuze uitstraling en is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen.
Zo’n gepolierde betonvloer is ook zeer duurzaam en slijtvast waardoor ze vele jaren mee kan gaan. Bovendien is ze gemakkelijk schoon te maken en vereist het weinig onderhoud.

Als je kiest voor een betonvloer dient er geen chape geplaatst te worden; de betonvloer heeft dan de volledige dikte vanaf de isolatie en dit al dan niet met vloerverwarming.

Hier dien je dus ook rekening mee te houden als je de vergelijking wil maken met andere types vloerafwerkingen.

Jouw betonvloer is de ideale vloer in combinatie met vloerverwarming omdat beton een veel betere geleider dan chape met andere vloerafwerkingen.

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren met een hoge afwerkingsgraad.
Met specifieke gespecialiseerde technieken werken wij mee aan de woondroom van onze klanten.
Onze lange lijst van referenties is hier een bewijs van.

Heb je meer vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Getuigenissen

Wat onze klanten vertellen

Lucon Floors BVBA
5.0
Gebaseerd op 100 beoordelingen
powered by Google
js_loader

"GEWELDIG! DE VOLGENDE DAG WAS IK AL VOORZIEN VAN EEN OFFERTE"

In maart 2018 ben ik op zoek gegaan naar vakmannen in de beton wereld. Na het versturen van enkele emails kreeg ik slechts reactie van een paar aannemers. Misschien had iedereen het druk met Batibouw op dat moment, maar Harald, de man van Lucon Floors, was de enige die me razendsnel van antwoord kon voorzien terwijl de brave man zelf op Batibouw stond en ook met andere klanten bezig... Lees verder

Brahim

"HELE GOEDE ERVARING ZOWEL QUA KWALITEIT ALS QUA SERVICE"

Hele goede ervaring, zowel qua kwaliteit al qua service. Polybeton op volledig gelijkvloers (leefruimte en keuken) als kelder. Er werd witte cement toegevoegd als garantie voor voldoende lichte kleur. Bijkomend werden vloerstopcontacten ingewerkt, 2 verlaagde stroken voor vloermat, de aansluiting op een glazen vloer en helling voor een douche. TOP... Lees verder

Bekijk project
Hanne C.
Zutendaal

"TOP BEDRIJF!! EEN ECHTE AANRADER!"

Top bedrijf!! een echte aanrader! mensen met kennis van zaken! ook na een probleem met een andere firma, liet Harald me niet in de steek en zocht hij naar een juiste oplossing, waarvoor mijn eeuwige respect!! zou onmiddellijk terug met hun in zee gaan en hem zeker aanraden aan iedereen die een polybeton in gedachte heeft. we zijn super tevreden met het eindresultaat. danku Lucon... Lees verder

Bekijk project
Robby P.
Houthalen

"TOP ZAAKVOERDER DIE ZIJN BELOFTES NAKOMT"

Harald is een top zaakvoerder die zijn beloftes nakomt samen met een zeer vriendelijk en bekwaam team hebben ze een prachtige vloer afgeleverd!... Lees verder

Bekijk project
Toni S.
Genk

"LANG GEZOCHT NAAR EEN GOEDE BETONVLOERFIRMA"

Lang gezocht naar een goeie betonvloerfirma, want in uitvoering van betonvloeren is veel verschil. We waren blij dat we Lucon gevonden hebben en voorbeelden van hen gezien hebben. Ook bij ons hebben ze prachtig werk geleverd! Betonvloer binnen tot in de puntjes in orde, misschien gaan we zelfs geen plinten nodig hebben omdat het zo mooi aangewerkt is aan de muren, uiterst fijne... Lees verder

Bekijk project
fam. V. - N.
Lovenjoel
realisaties

Recente projecten

Link
Assebroek
Link
Alken
Link
Diest
Link
Houthalen
Link
Gruitrode

Vraag hier jouw gratis voorstel op maat

Aanvragen