WOONBETON

Woonbeton, een andere naam voor een gepolierde betonvloer.

Naast een toenemende vraag naar betonvloeren voor lofts en toonzalen, worden ook meer en meer woningen voorzien van een gepolierde betonvloer. Hierbij gebruiken we de term woonbeton. Dit biedt mooie architectonische mogelijkheden, kans op kostenbesparingen en de vloer is zeer onderhoudsvriendelijk!

 

Vloerverwarming gaat heel goed samen met een betonvloer, beton is trouwens een betere geleider dan chape en tegels. Het is tevens mogelijk om de vloer na te behandelen, zo kan U een extra bescherming geven aan uw vloer.

 

U dient geen chape te plaatsen als U kiest voor woonbeton, hou hier rekening mee als U de vergelijking maakt met een ander type vloer. Ook goed om weten is dat de vloer na verloop van tijd een mooi glanzend effect zal krijgen als U hem poetst met zeep met lijnolie of bruine zeep, dit zal de vloer voeden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp?

“Topservice, mannen! ”

J.M.. Geeraerts

woonbeton

Woonbeton

Woonbeton, wat is dat en wat is de prijs per m2? Het zijn vragen die we regelmatig van klanten krijgen. Het is een gietvloer, waarmee we uitstekende ervaringen hebben. We zorgen er met het woonbeton voor dat u kiest voor een prachtig afgewerkte en strakke vloer. Die mogelijkheden biedt om kosten te besparen, dankzij de uitstekende geleiding voor vloerverwarming. En waarmee u kiest voor een onderhoudsvriendelijke vloer, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Woonbeton voor de beste prijs per m2

Wij realiseren woonbeton voor de beste prijs per m2. Dat betekent dat u een relatief voordelige vloer kunt laten realiseren, waar u vervolgens lange tijd plezier van heeft. Wij zorgen voor een uitstekende fundering en adviseren u graag over de afwerkingen die er mogelijk zijn. Bijvoorbeeld om de vloer te polieren. Op die manier kunt u rekenen op een mooie glanzende afwerking van de vloer, waarmee u ervoor zorgt dat uw woning de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. De ervaringen van onze klanten met dit woonbeton zijn uitstekend. Voor een scherpe prijs per m2. Een gietvloer van de hoogste kwaliteit, zonder dat u daar een te hoge prijs voor betaalt.

Enthousiast team: ervaring met woonbeton

Meer weten over de ervaringen van onze klanten met woonbeton? Of benieuwd hoe we precies te werk gaan en hoe we ervoor zorgen dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit? Wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat u foto’s kunt zien van andere vloeren die we realiseerden. Of dat u uw vragen kunt stellen aan ons enthousiaste team van specialisten. Meer weten over onze diensten en de mogelijkheden in uw woning? Wij horen graag van u.

BEKIJK HIERONDER ONZE REALISATIES

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid.
Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.

Waarom kiezen voor Lucon floors
Eerlijk en professioneel advies

U kan steeds vrijblijvend bij ons terecht met al Uw vragen.

Kwalitatieve producten

Wij gebruiken enkel kwaliteitsproducten, dit zorgt voor een mooie en sterke vloer voor het leven !

Hoge afwerkingsgraad

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren met een hoge afwerkingsgraad voor particuliere en commerciële toepassingen.

Correcte en duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken omtrent de kosten, de materialen en de planning.

Ervaren en enthousiaste medewerkers

Alle leden van ons team hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van betonvloeren voor particuliere en commerciële toepassingen. 

Oog voor detail

We zorgen er o.a. voor dat de kanten en hoeken een even mooie afwerking krijgen als de rest van Uw vloer.