Over ons

Wij zijn sterk in beton

Bij Lucon draait het allemaal om het creëren van tijdloze en duurzame betonvloeren die onze klanten met trots kunnen laten zien.  Beton is onze passie. We zijn er van overtuigd dat een betonvloer niet alleen functioneel dient te zijn, maar ook een unieke en persoonlijke uitstraling moet hebben. We hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact. Op die manier kunnen we ons volledig richten op de wensen van onze klanten.

  1. LUCON TOEPASSINGEN

    Het gebruik van gepolierde beton is steeds meer in opkomst: van industriële lofts tot stijlvolle woningen. Bij Lucon hebben we deze trend omarmd en ons gespecialiseerd in vloeren met een zeer hoge afwerkingsgraad.

  2. PROFESSIONELE PLAATSING

    Onze experten plaatsen jouw vloer op ambachtelijke wijze met passie voor het vak.  Wij selecteren de beste materialen en gebruiken de nieuwste technieken om elke betonvloer een prachtige afwerking te geven.

  3. DE HOOGSTE KWALITEIT

    Onze vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen de tand des tijds. De hoge afwerkingsgraad en de juiste keuze van materialen zijn hiervoor uiterst belangrijk. Bij Lucon gaan we enkel voor het beste!

HANDMADE IN BELGIUM! HANDMADE IN BELGIUM!
Over ons

Familietraditie

Mijn grootvader had een eigen betoncentrale, wat later uitgebreid werd met het plaatsen van wegenisbeton. Op zijn beurt effende mijn vader het pad naar industriële betonvloeren.

Ik kreeg zelf de betonmicrobe te pakken door elk weekend met mijn bompa mee naar de werven te gaan en op mijn 23ste – ondertussen meer dan 15 jaar geleden – besloot ik de sprong naar het ondernemerschap te maken.

Mijn visie is dat betonvloeren niet enkel voor industriële toepassingen gebruikt kunnen worden, maar zeker ook een meerwaarde kunnen zijn voor elk interieur.

Lucon is geboren met als belangrijkste focus:
Een hoogwaardige afwerking waarbij de betonvloer tot in de kleinste puntjes manueel wordt afgewerkt. Die manuele techniek vormt ook vandaag nog altijd de basis van de onberispelijke afwerking van elke Lucon-Vloer.

KWALITEITSLABEL

HANDMADE IN BELGIUM !

Met trots hebben wij het Handmade-In-Belgium Label mogen ontvangen voor het behouden van de ambachtelijke traditie in het plaatsen van gepolierde betonvloeren.

Deze prestigieuze onderscheiding bevestigt onze toewijding en ambachtsschap in het creëren van hoogwaardige betonvloeren. Onze klanten kunnen er met dit label op vertrouwen dat wij kwaliteit leveren!

Bij Lucon geloven we dat het plaatsen van een betonnen vloer niet alleen gaat om functionaliteit, maar ook om esthetiek en vakmanschap.

Wij creëren prachtige, duurzame vloeren die onze klanten jarenlang zullen waarderen.

Handmade
in Belgium
Getuigenissen

Wat onze klanten vertellen

Lucon Floors BVBA
5.0
Gebaseerd op 96 beoordelingen
powered by Google
js_loader

"GEWELDIG! DE VOLGENDE DAG WAS IK AL VOORZIEN VAN EEN OFFERTE"

In maart 2018 ben ik op zoek gegaan naar vakmannen in de beton wereld. Na het versturen van enkele emails kreeg ik slechts reactie van een paar aannemers. Misschien had iedereen het druk met Batibouw op dat moment, maar Harald, de man van Lucon Floors, was de enige die me razendsnel van antwoord kon voorzien terwijl de brave man zelf op Batibouw stond en ook met andere klanten bezig... Lees verder

Brahim

"HELE GOEDE ERVARING ZOWEL QUA KWALITEIT ALS QUA SERVICE"

Hele goede ervaring, zowel qua kwaliteit al qua service. Polybeton op volledig gelijkvloers (leefruimte en keuken) als kelder. Er werd witte cement toegevoegd als garantie voor voldoende lichte kleur. Bijkomend werden vloerstopcontacten ingewerkt, 2 verlaagde stroken voor vloermat, de aansluiting op een glazen vloer en helling voor een douche. TOP... Lees verder

Bekijk project
Hanne C.
Zutendaal

"TOP BEDRIJF!! EEN ECHTE AANRADER!"

Top bedrijf!! een echte aanrader! mensen met kennis van zaken! ook na een probleem met een andere firma, liet Harald me niet in de steek en zocht hij naar een juiste oplossing, waarvoor mijn eeuwige respect!! zou onmiddellijk terug met hun in zee gaan en hem zeker aanraden aan iedereen die een polybeton in gedachte heeft. we zijn super tevreden met het eindresultaat. danku Lucon... Lees verder

Bekijk project
Robby P.
Houthalen

"TOP ZAAKVOERDER DIE ZIJN BELOFTES NAKOMT"

Harald is een top zaakvoerder die zijn beloftes nakomt samen met een zeer vriendelijk en bekwaam team hebben ze een prachtige vloer afgeleverd!... Lees verder

Bekijk project
Toni S.
Genk

"LANG GEZOCHT NAAR EEN GOEDE BETONVLOERFIRMA"

Lang gezocht naar een goeie betonvloerfirma, want in uitvoering van betonvloeren is veel verschil. We waren blij dat we Lucon gevonden hebben en voorbeelden van hen gezien hebben. Ook bij ons hebben ze prachtig werk geleverd! Betonvloer binnen tot in de puntjes in orde, misschien gaan we zelfs geen plinten nodig hebben omdat het zo mooi aangewerkt is aan de muren, uiterst fijne... Lees verder

Bekijk project
fam. V. - N.
Lovenjoel

Vraag hier jouw gratis voorstel op maat

Aanvragen