Woonbeton, een andere naam voor een gepolierde betonvloer.

Woonbeton

Naast een toenemende vraag naar betonvloeren voor lofts en toonzalen, worden ook meer en meer woningen voorzien van een gepolierde betonvloer. Hierbij gebruiken we de term woonbeton. Dit biedt mooie architectonische mogelijkheden, kans op kostenbesparingen en de vloer is zeer onderhoudsvriendelijk!

Vloerverwarming gaat heel goed samen met een betonvloer, beton is trouwens een betere geleider dan chape en tegels. Het is tevens mogelijk om de vloer na te behandelen, zo kan U een extra bescherming geven aan uw vloer.

woonbeton voor in de keuken
woonbeton in woonkamer met grote ramen
Woonbeton voor de beste prijs per m2

Waar voor uw geld

U dient geen chape te plaatsen als U kiest voor woonbeton, hou hier rekening mee als U de vergelijking maakt met een ander type vloer. Ook goed om weten is dat de vloer na verloop van tijd een mooi glanzend effect zal krijgen als U hem poetst met zeep met lijnolie of bruine zeep, dit zal de vloer voeden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp?

Wij realiseren woonbeton voor de beste prijs per m2. Dat betekent dat u een relatief voordelige vloer kunt laten realiseren, waar u vervolgens lange tijd plezier van heeft. Wij zorgen voor een uitstekende fundering en adviseren u graag over de afwerkingen die er mogelijk zijn. Bijvoorbeeld om de vloer te polieren. Op die manier kunt u rekenen op een mooie glanzende afwerking van de vloer, waarmee u ervoor zorgt dat uw woning de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. De ervaringen van onze klanten met dit woonbeton zijn uitstekend. Voor een scherpe prijs per m2. Een gietvloer van de hoogste kwaliteit, zonder dat u daar een te hoge prijs voor betaalt.

Woonbeton

veelgestelde vragen

Een gepolierde betonvloer is een betonvloer met een gladde en egale afwerking verkregen door deze manueel en machinaal te bewerken tijdens het uithardingsproces.
Gepolierde betonvloeren hebben de eigenschappen van natuursteen en zijn daardoor een populair alternatief voor de meer traditionele vloerbedekkingen en worden tegenwoordig zeer vaak gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes.
De vloer geeft een mooie strakke uitstraling aan binnenruimtes zoals woonkamers, keukens, slaapkamers en badkamers.
Gepolierde betonnen vloeren kunnen uit een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen gekozen worden, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elke ruimte.

Je vindt gepolierde betonvloeren meer en meer in particuliere woningen.
Hier is de term woonbeton dan ook verder uitgegroeid.
Met een woonbeton combineer je mooie architectonische mogelijkheden met een maximaal onderhoudsgemak! Jouw betonvloer is trouwens de ideale combinatie met vloerverwarming, omdat beton een betere geleider is dan chape met andere afwerkingen.

Een betonvloer is een tijdloze karaktervolle vloer die past bij nagenoeg elk interieur. De vloer heeft een moderne, luxueuze uitstraling en is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen.
Zo’n gepolierde betonvloer is ook zeer duurzaam en slijtvast waardoor ze vele jaren mee kan gaan. Bovendien is ze gemakkelijk schoon te maken en vereist het weinig onderhoud.

Als je kiest voor een betonvloer dient er geen chape geplaatst te worden; de betonvloer heeft dan de volledige dikte vanaf de isolatie en dit al dan niet met vloerverwarming.

Hier dien je dus ook rekening mee te houden als je de vergelijking wil maken met andere types vloerafwerkingen.

Jouw betonvloer is de ideale vloer in combinatie met vloerverwarming omdat beton een veel betere geleider dan chape met andere vloerafwerkingen.

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren met een hoge afwerkingsgraad.
Met specifieke gespecialiseerde technieken werken wij mee aan de woondroom van onze klanten.
Onze lange lijst van referenties is hier een bewijs van.

Heb je meer vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Getuigenissen

Wat onze klanten vertellen

Lucon Floors BVBA
5.0
Gebaseerd op 96 beoordelingen
powered by Google
js_loader

"GEWELDIG! DE VOLGENDE DAG WAS IK AL VOORZIEN VAN EEN OFFERTE"

In maart 2018 ben ik op zoek gegaan naar vakmannen in de beton wereld. Na het versturen van enkele emails kreeg ik slechts reactie van een paar aannemers. Misschien had iedereen het druk met Batibouw op dat moment, maar Harald, de man van Lucon Floors, was de enige die me razendsnel van antwoord kon voorzien terwijl de brave man zelf op Batibouw stond en ook met andere klanten bezig... Lees verder

Brahim

"HELE GOEDE ERVARING ZOWEL QUA KWALITEIT ALS QUA SERVICE"

Hele goede ervaring, zowel qua kwaliteit al qua service. Polybeton op volledig gelijkvloers (leefruimte en keuken) als kelder. Er werd witte cement toegevoegd als garantie voor voldoende lichte kleur. Bijkomend werden vloerstopcontacten ingewerkt, 2 verlaagde stroken voor vloermat, de aansluiting op een glazen vloer en helling voor een douche. TOP... Lees verder

Bekijk project
Hanne C.
Zutendaal

"TOP BEDRIJF!! EEN ECHTE AANRADER!"

Top bedrijf!! een echte aanrader! mensen met kennis van zaken! ook na een probleem met een andere firma, liet Harald me niet in de steek en zocht hij naar een juiste oplossing, waarvoor mijn eeuwige respect!! zou onmiddellijk terug met hun in zee gaan en hem zeker aanraden aan iedereen die een polybeton in gedachte heeft. we zijn super tevreden met het eindresultaat. danku Lucon... Lees verder

Bekijk project
Robby P.
Houthalen

"TOP ZAAKVOERDER DIE ZIJN BELOFTES NAKOMT"

Harald is een top zaakvoerder die zijn beloftes nakomt samen met een zeer vriendelijk en bekwaam team hebben ze een prachtige vloer afgeleverd!... Lees verder

Bekijk project
Toni S.
Genk

"LANG GEZOCHT NAAR EEN GOEDE BETONVLOERFIRMA"

Lang gezocht naar een goeie betonvloerfirma, want in uitvoering van betonvloeren is veel verschil. We waren blij dat we Lucon gevonden hebben en voorbeelden van hen gezien hebben. Ook bij ons hebben ze prachtig werk geleverd! Betonvloer binnen tot in de puntjes in orde, misschien gaan we zelfs geen plinten nodig hebben omdat het zo mooi aangewerkt is aan de muren, uiterst fijne... Lees verder

Bekijk project
fam. V. - N.
Lovenjoel
realisaties

Recente projecten

Link
Assebroek
Link
Alken
Link
Diest
Link
Houthalen
Link
Gruitrode

Vraag hier jouw gratis voorstel op maat

Aanvragen