Betonvloer

Bent u op zoek naar een betonvloer? Voor in uw woonkamer, elders in uw woning of voor uw showroom, winkel, loft, kantoor of garage? Lucon Floors zorgt ervoor dat de prijs in verhouding staat met de kwaliteit die u krijgt. Gepolierd en mooi glanzend, of in een van de andere werkingen waar we voor kunnen zorgen.

Een mooie, bijna naadloze betonvloer, die bovendien in technische zin een aantal interessante eigenschappen bevat. U kunt rekenen op een zeer lange levensduur. Net als een vloer die u gemakkelijk kunt schoonmaken. Het is de ideale keuze voor in de woonkamer of een andere plek in huis. Net als voor bijvoorbeeld toonzalen, met intensief gebruik van de vloer.

Wij adviseren u graag!

Betonvloer

Waarom kiezen voor een betonnen vloer van Lucon?

Beton heeft vele positieve eigenschappen. Een betonvloer is naadloos en hygiënisch. U heeft geen last van ophopend vuil tussen de voegen of slijtage aan de voegen. De vloer trekt geen vuil of stof aan. Dit maakt een vloer van beton bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie. Het harde materiaal is slijtvast, duurzaam en onverwoestbaar. De krasbestendige vloeren hebben een lange levensduur. Daarnaast is de betonnen vloer waterafstotend. Er trekt geen vocht de vloer in. Dit reduceert de kans op schimmelvorming.

Een vloer van woonbeton of gepolierd beton heeft na een beschermende nabehandeling ook een hogere chemische-bestendigheid, een hogere vlekbestendigheid en is brandvertragend. De vloeroppervlakte krijgt een strakke, stoere en robuuste uitstraling. Een betonnen vloer is op vrijwel elke ondergrond te plaatsen. Belangrijk voor een optimaal resultaat is dat de ondervloer vlak en vormvast is. De vloer is door de goede warmtegeleiding perfect te combineren met vloerverwarming. Het schoonmaken van de onderhoudsvriendelijke vloer is kinderspel. U verwijdert stof en vuil met de stofzuiger, een zachte bezem of een dweil en warm water. Schoonmaakmiddelen zijn in principe niet nodig, doch wij raden u een product aan om de vloer te poetsen die de vloer elke keer opnieuw extra bescherming geeft.

Wij adviseren u graag!

Voor de huiskamer en de rest van de woning

De specialisten van Lucon Floors plaatsen een betonvloer met een hoge afwerkingsgraad in de huiskamer of in de rest van de woning, net als in bijvoorbeeld showrooms, winkels, kantoren, lofts en garages. We hebben veel ervaring met de verschillende toepassingen en leggen u graag uit wat de diverse variaties en mogelijkheden zijn. U krijgt de kleur en uitstraling van de vloer die u wenst. De betonvloer wordt ingestrooid met een slijtlaag, waarbij u de keuze hebt uit een brede kleurenwaaier. Het is ook mogelijk om te werken met beton dat gekleurd is in de massa. Dit gaat verkleuringen bij eventuele slijtsporen tegen.

Een vloer met de mooie glans van gepolierd beton of juist op een meer industriële wijze. Wij zorgen er met een vloer van beton voor dat u een prachtig interieur kunt samenstellen. Aan de hand van foto’s van eerdere vloeren, of op basis van uw specifieke wensen. De vloer past harmonieus bij elke woonstijl, van klassiek, nostalgisch of landelijk tot industrieel, modern en trendy. Voor een speelse twist kunt u ervoor kiezen om het beton tot een tegelpatroon of andere patronen naar keuze te laten verzagen. Ter extra bescherming kan Lucon Floors uw betonvloer nabehandelen door impregnatie of een sealer. Uw betonvloer wordt nog waterafwijzender, slijtvaster, druksterker en resistenter tegen chemicaliën.

Wij adviseren u graag!

Duidelijke afspraken over een Lucon betonvloer

We staan bij onze klanten bekend om onze duidelijke afspraken, over uw betonvloer en de prijs daarvan. Voor in de huiskamer, slaapkamer, werkkamer, hal of gang. Altijd op basis van hoge kwaliteit, zodat de vloeren van beton zeer lang meegaan. Zonder dat u daar veel omkijken naar heeft. Een nagenoeg naadloze vloer die u gemakkelijk schoon kunt houden en die goed van kwaliteit blijft. Meer weten over een betonvloer voor thuis of in bijvoorbeeld een showroom? Neem contact met ons op. Dan vertellen we u er graag meer over.

Een gepolierde betonvloer is ook ideaal voor buiten, specifiek voor uw terras en oprit. Lucon Floors verzorgt een strak ogend terras of oprit nagenoeg zonder voegen of naden zodat u grote vloervakkken kan creëren. En daarmee geen onkruid of vuil in kieren. U heeft geen last van putjes, gaten of verzakte of losliggende tegels. Het krachtige beton vraagt amper onderhoud en gaat zeer lang mee. U kunt de vloer in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgen. De betonnen vloer is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak, waarbij de nadruk wordt gelegd op klanttevredenheid. Dit weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers. Bekijk onze realisaties en lees de getuigenissen van onze klanten die ook kozen voor een betonnen vloer.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsofferte over een vloer van beton? Bel (+32 (0)13 30 17 37), e-mail (info@lucon,.be) of gebruik het online contactformulier. U krijgt snel en deskundig antwoord.