Betonvloer

Op zoek naar een betonvloer? Voor in de woonkamer, elders in de woning of voor bijvoorbeeld uw showroom? Wij zorgen ervoor dat de prijs in verhouding staat met de kwaliteit die u zal krijgen. Gepolierd en mooi glanzend, of in een van de andere werkingen waar we voor kunnen zorgen.

Een mooie, bijna naadloze betonvloer, die bovendien in technische zin een aantal interessante eigenschappen bevat. U kunt rekenen op een zeer lange levensduur. Net als een vloer die u gemakkelijk kunt schoonmaken. De ideale keuze voor in de woonkamer en elders in huis. Net als voor bijvoorbeeld showrooms, met intensief gebruik van de vloer.

Wij adviseren u graag!

VOOR DE HUISKAMER EN REST VAN DE WONING

De betonvloer realiseren we in de huiskamer of in de rest van de woning, net als in bijvoorbeeld showrooms. We hebben veel ervaring met de verschillende toepassingen en leggen u graag uit over de diverse variaties en mogelijkheden. Voor de kleur en uitstraling die u zoekt.

Met de mooie glans van gepolierd beton of juist op een meer industriële wijze. Op die manier zorgen we er met de vloer van beton voor dat u een prachtig interieur kunt samenstellen. Aan de hand van foto’s van eerdere vloeren, of op basis van uw specifieke wensen.

Wij adviseren u graag!

DUIDELIJKE AFSPRAKEN: LUCON BETONVLOER

We staan bij onze klanten bekend om onze duidelijke afspraken. Over uw betonvloer en de prijs daarvan. Voor in de huiskamer of elders in de woning. Altijd op basis van hoge kwaliteit, zodat de vloeren van beton zeer lang meegaan. Zonder dat u daar veel omkijken naar heeft. Een naadloze vloer die u gemakkelijk schoon kunt houden en die goed van kwaliteit blijft. Meer weten over een betonvloer voor thuis of in bijvoorbeeld een showroom? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.