Blog

Lucon in the Picture

Als Ambassadeur voor Ambachtelijk werk, draagt Lucon sinds 2020 met trots het Handmade-in-Belgium label.  En dat als enige betonvloerplaatser!

kwaliteitslabel

Het Handmade-in-Belgium label is een initiatief van Middenstandsorganisatie Unizo, die – zoals de naam het al zegt – het authentieke vakmanschap in Vlaanderen in de kijker wil zetten. Het label benadrukt de waarde van Team Lucon, dat zich volledig inzet voor het creëren van gepolierde betonvloeren van uitzonderlijke kwaliteit.

Lucon staat bekend voor haar vakmanschap en kwaliteit.  We zorgen ervoor dat elke stap van het proces zorgvuldig wordt uitgevoerd – van ontwerp tot installatie.

Naast industriële massaproductie moet er tenslotte ook altijd plaats blijven voor ondernemers, die zich met hart en ziel inzetten voor de creatie van een betonvloer van uitzonderlijke kwaliteit die ze in de allerbeste omstandigheden aan hun klanten aanbieden.

ambachtelijke traditie

Lucon-zaakvoerder Harald ontving het Handmade-in-Belgium label met heel veel trots en toont zich bijzonder tevreden met deze mooie appreciatie van Unizo.

Samen met mijn medewerkers ga ik elke dag tot het uiterste om onze projecten tot een goed einde te brengen. Een hoogwaardige betonvloer die voldoet aan alle kwaliteitswensen van de klant en garant staat voor een uiterst lange levensduur, dat is mijn streefdoel voor elk project dat Lucon krijgt toevertrouwd.”

Creatie van de Dag

Bij Lucon is een betonvloer geen massaproductie, maar wel een uniek werkstuk. “We werken volledig volgens de ambachtelijke principes. Daardoor is elke Lucon-betonvloer een creatie van de dag”, vertelt zaakvoerder Harald. “Het Handmade-in-Belgium label bevestigt onze ambachtelijke werkwijze met oog voor kwaliteit van betonvloeren. Dat we als enige betonvloerspecialist deze titel mochten ontvangen, is niet alleen een bekroning op het werk, maar bewijst ook dat er meer dan ooit plaats is voor authentiek vakmanschap.

kwaliteit verzekerd!

Ben je fan van betonvloeren? Klop dan zeker even aan bij Lucon! Als ervaren specialist weten we als geen ander hoe we jouw woning een moderne authentieke look geven zonder het functionele uit het oog te verliezen.  Een uiterst onderhoudsvriendelijke vloer die je huis een echte esthetische meerwaarde biedt, is dan het resultaat!

Benieuwd om kennis te maken met onze passie voor betonvloeren van de hoogste kwaliteit? Neem dan snel contact op met Lucon!

Avatar foto
Written by Harald linkedin

Graag meer informatie?

CONTACT OPNEMEN