Blog

Ontdek de betonvloer: stijlvol & praktisch in elk handelspand

Een betonvloer is een prachtige aanvulling op elke toonzaal, winkel of kantoor. De strakke afwerking is een onmiskenbare esthetische meerwaarde voor klanten én medewerkers.
Overweegt u een betonvloer? Ervaar hoe een Lucon vloer uw zaak kan opwaarderen.

hoge afwerkingsgraad

Contacteer Lucon voor een perfect gepolierde betonvloer.
Hun gekende knowhow zorgt voor een perfecte afwerking, die garant staat voor een uiterst lange levensduur.  De strakke en moderne look van een hoogwaardige Lucon betonvloer past perfect bij het imago van uw bedrijf.

esthetische meerwaarde

Een betonvloer geeft uw pand meteen een esthetische meerwaarde.

Hoewel betonvloeren vaak niet geassocieerd worden met kantoor- of handelsruimtes, zijn ze een waardevolle optie in alle bedrijfsomgevingen. Bezoekers zullen onder de indruk zijn van de strakke elegante uitstraling van uw betonvloer, waardoor uw onderneming extra allure krijgt.

4
bedrijven-02

functioneel en elegant

Een betonvloer op kantoor biedt een naadloze combinatie van functionaliteit en esthetiek. Enerzijds is het uiterst onderhoudsvriendelijk en anderzijds voegt het een esthetische meerwaarde toe aan uw kantoor- of handelsruimte. Kiezen voor een betonvloer van Lucon is dus een slimme zet.

Lucon, uw expert in betonvloeren

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor de plaatsing van een betonvloer in uw handelspand? Dan is Lucon de perfecte partner. Zaakvoerder Harald heeft de liefde voor betonvloeren met de paplepel ingegoten gekregen en staat garant voor uiterst hoogwaardige betonvloeren die op ambachtelijke wijze worden gemaakt en uitblinken in een zeer hoge afwerkingsgraad, tot in de kleinste details.

Avatar foto
Written by Harald linkedin

Graag meer informatie?

CONTACT OPNEMEN