Blog

Waarom kiezen voor gepolierde beton?

Met gepolierde beton kies je voor een vloer voor het leven die alleen maar mooier wordt met de jaren. Ontdek alles over dit en meer voordelen die van een gepolierde betonvloer jouw perfecte optie maken.

tijdloos

Denk je aan een nieuwe vloer als sluitstuk van je nieuwbouw- of renovatieproject? Dan is een gepolierde betonvloer de meest tijdloze optie die je kan kiezen. Terwijl een tegelvloer na verloop van tijd verouderd kan ogen, biedt een betonvloer een levenslange garantie op een stijlvolle vloer die bovendien zeer onderhoudsarm is en steeds meer karakter krijgt naarmate de jaren vorderen.

duurzaam

Nu duurzaamheid een steeds grotere rol speelt, is een vloer uit gepolierde beton een zeer verantwoorde keuze. Door te kiezen voor een betonvloer, maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid: dit type vloer gaat een leven lang mee.

aangename temperatuur

Een gepolierde betonvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming, omdat beton een goede geleider is van warmte . Zo bespaar je op energiekosten!

Lucon, dé referentie voor gepolierde beton

Lucon is een onderneming met een passie voor kwalitatieve betonvloeren en verzekert haar klanten de ideale vloeroplossing. Met een gepolierde vloer van Lucon geniet je zorgeloos een leven lang van een vloer die na verloop van tijd meer karakter krijgt en steeds aantrekkelijker wordt.

Ben je nieuwsgierig hoe Lucon jou aan de ideale vloer in gepolierde beton helpt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Eigenaar Harald staat voor je klaar.

Avatar foto
Written by Harald linkedin

Graag meer informatie?

CONTACT OPNEMEN