Polybeton

Polybeton, wat is dat eigenlijk en waarom kiezen veel mensen daar graag voor? Het is een hoogwaardig materiaal waarbij u een nagenoeg naadloze vloer krijgt. Er is een grote waaier aan mogelijkheden betreffende de afwerking, kleuren en beschermingen.

We spreken van polybeton, gepolierde beton of een glanzende betonvloer. Het gaat in alle drie de gevallen om hetzelfde product. Hoog van kwaliteit, nagenoeg naadloos en beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in vloeren met een zeer hoge afwerkingsgraad voor particuliere toepassingen en showrooms.

Wij adviseren u graag!

WAT IS POLYBETON?

Dus, wat is polybeton eigenlijk? Het gaat om gepolierde beton, waarmee we zorgen voor een mooie glanzende of matte afwerking van het materiaal. Het is beton, maar dan met een moderne afwerking op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. En uiteraard tot in de puntjes en tot in de kleinste hoekjes en randen.

Er zijn allerlei verwerkingsprocessen mogelijk, net als kleurpigmenten. Wij zorgen ervoor dat we de polybeton voor de beste prijs per m² in verhouding tot de kwaliteit kunnen aanbieden, dit in allerlei kleuren en afwerkingen, voor de vloer die u zoekt!

Wij adviseren u graag!

EERLIJK EN PROFESSIONEEL: SPECIALIST IN POLYBETON

Onze deskundigen staan graag voor u klaar om u meer uit te leggen over wat polybeton is. En hoe we daarmee zorgen voor een mooie betonvloer in de woonkamer, elders in uw woning of in een showroom. Bovendien kunnen we u goed uitleggen hoe we zorgen voor gepolierde beton en hoe we de prijs per m2 berekenen. Zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. En wilt u foto’s zien van andere vloeren die we realiseerden? Neem daarvoor contact met ons op, we laten u die graag zien.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.