Polybeton

Polybeton, wat is dat eigenlijk en waarom kiezen veel mensen daar graag voor? Het is een hoogwaardig materiaal, waarvan de kostprijs niet hoger ligt dan die van tegelvloeren. Terwijl u kiest voor een nagenoeg naadloze vloer. En een grote mate van variatie.

We spreken van polybeton, gepolierde beton of een glanzende betonvloer. Het gaat in alle drie de gevallen om hetzelfde product. Hoog van kwaliteit, volledig naadloos en beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Bovendien passen we het toe bij particulieren in woningen, net als voor commerciële toepassingen.

Wij adviseren u graag!

WAT IS POLYBETON?

Dus, wat is polybeton eigenlijk? Het gaat om gepolierde beton, waarmee we zorgen voor een mooie glanzende afwerking van het materiaal. Het is beton, maar dan met een moderne afwerking op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. En uiteraard tot in de puntjes en tot in de kleinste hoekjes en randen.

Er zijn allerlei verwerkingsprocessen mogelijk, net als kleurpigmenten. Daarmee zorgen we ervoor dat we het polobeton voor een scherpe prijs per m2 kunnen aanbieden. In allerlei kleuren en afwerkingen, voor de vloer die u zoekt.

Wij adviseren u graag!

EERLIJK EN PROFESSIONEEL: SPECIALIST IN POLYBETON

Onze deskundigen staan graag voor u klaar om u meer uit te leggen over wat polybeton is. En hoe we daarmee zorgen voor een mooie betonvloer in de woonkamer, elders in uw woning of in een commercieel pand. Bovendien kunnen we u goed uitleggen hoe we zorgen voor gepolierde beton en hoe we de prijs per m2 berekenen. Zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. En wilt u foto’s zien van andere vloeren die we realiseerden? Neem daarvoor contact met ons op, we laten u die graag zien.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.