Gepolierde beton

Een gepolierde beton vloer laten realiseren? Het polieren doen we niet meteen na de plaatsing. Beton dient eerst voldoende opgesteven te zijn, om daarmee te kunnen werken en de gewenste afwerking te kunnen realiseren. U krijgt een gladde vloer met nagenoeg geen hinderlijke voegen of naden, met een even robuuste als stijlvolle look. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het polybeton is een elegante meerwaarde in uw woning of loft, en tevens in uw kantoor, toonzaal, showroom, winkel of garage. Bovendien is een betonvloer ideaal voor buiten op uw terras en oprit.

De ervaringen van onze klanten met beton vloeren zijn uitstekend. Ze zijn zeer te spreken over de mooie uitstraling daarvan en bovendien over de duurzaamheid van het product. In de woonkamer en voor betonvloeren elders in de woning. Op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, voor een mooie afwerking tot in de hoeken en kanten.

Meer weten over hoe gepolierde beton in uw huis past?

Gepolierde beton

Betonvloeren voor uw woning

Benieuwd naar de mogelijkheden met betonvloeren in de woning? Het gepolierde beton heeft een prachtige glans of een mooi matte afwerking en zorgt daarmee voor een hoogwaardige uitstraling. Mooi afgewerkt op basis van goede kwaliteit, met oog voor detail tot in de kleinste hoekjes en langs de randen. U geniet van gevlinderd beton in de gewenste vorm, kleur, glans en afwerking.

We zullen de betonvloer tijdens het polieren instrooien met een slijtlaag, beschikbaar in diverse kleuren. Op die manier kunnen we iedere vloer realiseren. Of we maken gebruik van beton dat al is gekleurd in de massa, zodat slijtsporen niet tot verkleuringen kunnen leiden. Op die manier zorgen we voor het gepolierde beton van hoge kwaliteit, voor een vloer die uw verwachtingen overtreft.

Wij adviseren u graag!

Enthousiast team: gepolierde betonvloer

We werken met een enthousiast team aan het gepolierde beton in uw woning, loft, winkel of kantoor. Net als aan een terras of oprit in beton voor buiten en ook voor showrooms. Wij geven eerlijk en professioneel advies en wij gebruiken enkel kwaliteitsproducten die voor een sterke en mooie vloer zorgen. U kunt rekenen op duidelijke afspraken over de materialen, de planning en de kosten, Onze ervaren en betrokken medewerkers hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van gepolierde betonvloeren voor particuliere en commerciële toepassingen.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met onze betonnen vloeren? Of naar de mogelijkheden in de woonkamer of elders? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. En we laten graag foto’s zien van eerdere projecten, zodat u een goed beeld krijgt van zowel gepolierd beton als andere betonnen vloeren die we kunnen realiseren.

Gepolierde beton heeft vele voordelen

Het gepolierde beton van Lucon Floors heeft vele voordelen. Het is veelzijdig en multifunctioneel. Dankzij het nagenoeg naadloze karakter heeft u bijna geen last van slijtage of vervuiling aan voegen. Bacteriën en vuil maken geen kans door de gladde afwerking. Deze betonvloer is uiterst hygiënisch. Het heeft een tijdloze uitstraling. U kunt jarenlang genieten van uw betonvloer, ook als u uw interieur wilt restylen. Gepolierde betonvloeren zijn slijtvast, hebben een hogere krasbestendigheid, zijn brandvertragend en onderhoudsvriendelijk. De vloer is snel en eenvoudig schoon te maken met de stofzuiger, een zachte bezem of een dweil en warm water. Wel raden wij producten aan om uw vloer te beschermen om optimale kwaliteit te behouden.

Beton heeft een goede warmtegeleiding. Het is hierdoor uitstekend te combineren met vloerisolatie en vloerverwarming. Wilt u uw betonvloer extra beschermen? Wij kunnen uw vloer impregneren met een niet-filmvormende nabehandelingsvloeistof met een groot penetratievermogen. De impregnatie is vrij van schadelijke stoffen en oplosmiddelen. Het maakt de vloer waterafwijzend en beter resistent tegen allerhande chemicaliën. De betonvloer krijgt een verbeterde druksterkte en slijtweerstand. U kunt ook kiezen voor een uitstekend hechtende sealer, waarmee uw vloer bestand is tegen een breed scala aan chemicaliën, water, zouten, zoutoplosmiddelen en verdunde materialen als zwavelzuur. U krijgt een heldere, hoogglanzende of matte afwerking.

Wilt u een betonvloer in uw huis laten plaatsen?

Gepolierde betonvloer voor buiten op het terras of de oprit

Een gepolierde betonvloer is ook perfect voor buiten. Een gepolierd betonterras oogt strak en stijlvol en is zeer onderhoudsvriendelijk. Of u nu te maken heeft met vorst, regen- en hagelbuien of extreme hitte, de behandelde buitenvloer is goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden. U heeft door de gladde, nagenoeg naadloze afwerking geen last meer van hinderlijk onkruid of wortelgroei tussen de voegen.

U maakt uw gepolierde terrasvloer of oprit eenvoudig schoon met een bezem of tuinslang. Lucon Floors plaatst een gepolierde betonvloer voor het terras op volle ondergrond of op een bestaande vloer. Wilt u een gepolierde beton oprit, zodat u nooit meer te kampen hebt met gaten, verzakte of losliggende tegels en welig tierend onkruid? Een gepolijste betonnen oprit is ideaal als buitenvloer. Het is krachtig, gaat zeer lang mee en is in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak, waarbij de nadruk wordt gelegd op klanttevredenheid. Dit weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers. Bekijk onze realisaties en lees de getuigenissen van onze klanten die ook kozen voor een betonnen vloer.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsofferte over een vloer van beton? Bel (+32 (0)13 30 17 37), e-mail (info@lucon,.be) of gebruik het online contactformulier. U krijgt snel en deskundig antwoord.