Gepolierde beton

Een gepolierde beton vloer laten realiseren? Het polieren doen we niet meteen na de plaatsing. Beton dient eerst voldoende opgesteven te zijn, om daarmee te kunnen werken en de gewenste afwerking te kunnen realiseren.

De ervaringen van onze klanten met beton vloeren zijn uitstekend. Ze zijn zeer te spraken over de mooie uitstraling daarvan en bovendien de duurzaamheid van het product. In de woonkamer en voor betonvloeren elders in de woning. Op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, voor een mooie afwerking tot in de hoeken en kanten.

Meer weten over hoe gepolierde beton in uw huis past?

Betonvloeren voor uw woning

Benieuwd naar de mogelijkheden met betonvloeren in de woning? Het gepolierde beton heeft een prachtige glans of een mooi matte afwerking en zorgt daarmee voor een hoogwaardige uitstraling. Mooi afgewerkt op basis van goede kwaliteit, met oog voor detail tot in de kleinste hoekjes en langs de randen.

We zullen de betonvloer voor het polieren instrooien met een slijtlaag, beschikbaar in diverse kleuren. Op die manier kunnen we iedere vloer realiseren. Of we maken gebruik van beton dat al is gekleurd in de massa, zodat slijtsporen niet tot verkleuringen kunnen leiden. Op die manier zorgen we voor het gepolierde beton van hoge kwaliteit, voor een vloer die uw verwachtingen overtreft.

Wij adviseren u graag!

Enthousiast team: gepolierde betonvloer

We werken met een enthousiast team aan het gepolierde beton. Net als aan een terras in beton voor buiten en ook voor showrooms. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met onze betonnen vloeren? Of naar de mogelijkheden in de woonkamer? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. En we laten graag foto’s zien van eerdere projecten, zodat u een goed beeld krijgt van zowel gepolierd beton als andere betonnen vloeren die we kunnen realiseren.

Wilt u een betonvloer in uw huis laten plaatsen?

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.