Getuigenissen

“WE KIEZEN VOOR LUCON”

Na veel gelezen te hebben over betonvloeren, contact met verschillende betonpolierders en bezichtiging van vloeren waren we nog steeds niet overtuigd om voor een betonvloer te kiezen.
Tot we op de website van Lucon Floors terecht kwamen. Tijdens een eerste werfbezoek van Harald, de zaakvoerder, kregen we een uitgebreide uitleg over betonvloeren, de manier waarop zij te werk gaan, technische aspecten.
Na het bezoek van Harald waren we overtuigd, “we kiezen voor Lucon”.
Ondertussen kregen we verschillende referenties waar we konden gaan kijken zodat we een beter zicht kregen op de kleur die wij wensten te gebruiken.
In de aanloop naar de uitvoering toe was er steeds een vlotte en zeer vriendelijke communicatie.
De afspraken en planning werden steeds correct nageleefd, wat zeer fijn is want dit is de dag van vandaag nog zeldzaam in de bouwsector.
Het team van Lucon die de uitvoering kwam doen waren allemaal toffe, vriendelijke mensen die duidelijk hun vak kennen en uitoefenen met veel passie.
Uiteindelijk kregen we een betonvloer die nog mooier is dan we gehoopt hadden. Mooie kleur, zeer vlakke afwerking, zelfs de randen naast de muren en in de hoeken zijn perfect afgewerkt (dit was zeker niet het geval bij de vloeren die we gezien hadden van andere firma’s).
Het feit dat Lucon enkel vloeren doet in woningen en vloeren met een hoge afwerkingsgraad zegt waarschijnlijk al voldoende.
Een dikke pluim voor gans het Lucon team.

fam. W. – R.
RIJKEVORSEL

Graag meer informatie?

neem contact op