Vloeren beton

Hoogwaardige vloeren van beton, afgewerkt tot in de kleinste details. Veelal als woonbeton in de woonkamer, maar ook uitermate geschikt voor commerciële toepassingen. Op zoek naar een nagenoeg naadloze vloer die u gemakkelijk schoon kunt houden? En die lang meegaat? Wij zorgen er met de vloeren van beton dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Tip: gebruik maken van vloerverwarming? Dan is een betonvloer een uitstekende keuze. Dankzij de betere geleiding dan tegels en chape. Goed van kwaliteit en voor heerlijk warme voeten op de vloer.

Wij adviseren u graag!

Afwerking tot in de puntjes

De vloeren van beton realiseren we met veel oog voor detail. We zorgen voor de juiste afwerking tot in de puntjes, zodat de vloer helemaal naar wens is. Ook in de hoeken en randen, waar het extra belangrijk is om nauwkeurig te werk te gaan.

En wilt u de vloer laten nabehandelen? We kunnen u daar goed over adviseren. Qua mogelijkheden en over de specifieke producten. Voor een vloer die tot in de kleinste details voldoet aan uw verwachtingen. Sterker nog, voor een betonnen vloer die uw verwachtingen gemakkelijk zal overtreffen.

Wij adviseren u graag!

Hoge kwaliteit vloeren van beton

We hechten veel waarde aan de hoge kwaliteit van de vloeren van beton. Door die tot in detail af te werken en toch een scherpe prijs te berekenen. Bijvoorbeeld voor het gepolierde beton, waarmee we zorgen voor een mooie glanzende uitstraling van het materiaal.

Voor een moderne vloer met karakter. Volledig naadloos en gemakkelijk schoon te houden. In de kleur en variatie die u wenst, door een vloer te realiseren zoals u die voor ogen heeft. Meer weten over de vloeren van beton of foto’s zien van andere vloeren? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.