Terras in beton

Een terras in beton voor een strakke afwerking van de tuin? Wij zorgen voor een betonnen vloer voor buiten. Op basis van dezelfde hoge kwaliteit die we ook gebruiken voor binnen. In woningen en in commerciële gebouwen, ook geschikt voor intensief gebruik.

We zorgen buiten voor een terras, voor een vloer die uit één geheel is opgebouwd. Uitermate goed bestand tegen weer en wind, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Voorkom dat er tegels loskomen en voorkom onkruid dat er tussendoor kan groeien.

terras in beton

Wij adviseren u graag!

terras in beton
Betonnen vloer voor buiten

De betonnen vloer voor buiten is daarmee een interessante keuze voor de tuin. Om die te kunnen aanleggen, zonder dat u vervolgens aan de slag moet met het onderhoud. Een terras in beton is volledig naadloos en voorkomt dat er onkruid omhoog kan groeien.

We maken voor het terras in beton gebruik van een aangepaste betonsamenstelling. Die heeft de hoogste milieuklasse (EE4) en is bovendien netjes beschermd tegen vorst en strooizouten. Daardoor kunt u erbuiten zonder probleem gebruik van maken. Om de tuin te laten aanleggen, met een betonnen vloer voor buiten.

Wilt u weten wat voor uw terras de mogelijkheden zijn?

Terras in beton: particulier en commercieel

Het terras in beton is net als onze andere betonnen vloeren beschikbaar voor zowel particulieren als voor commercieel gebruiken. We gaan net als bij de gietbeton vloeren te werk met oog voor detail en de hoogst mogelijke precisie. Dat betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op een mooie betonnen vloer voor buiten. Laat u de tuin opnieuw aanleggen en zoekt u daarbij naar een onderhoudsvrij terras? Een terras in beton is dan een goede keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie, net als voor foto’s van andere tuinen en opritten waarvoor we een vloer van beton realiseerden.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.