PLAATSEN

Wij plaatsen vloeren met kwaliteit, dit o.a. door het voorzien van een zeer stevige wapening zodat U nog jaren plezier zal hebben van Uw vloer! Er dient steeds wapening te worden voorzien, dit kunnen traditionele wapeningsnetten ( standaard 8mm ) of anti-crack glasvezels zijn. De randisolatie en het plaatsen van folie om de muren, deuren en vensters te beschermen wordt door ons standaard geleverd en geplaatst.

 

Om de beton te storten wordt er in België voornamelijk gebruik gemaakt van een betonpomp. Het plaatsen gebeurt manueel, waarbij er gebruik word gemaakt van een laser om zo steeds de juiste niveau aan te houden. Na het controleren met de laser wordt de beton afgewerkt zodat het oppervlak klaar is voor het polieren. Hellingsvloeren zijn één van onze troeven.

 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem contact met ons op.

LUCON FLOORS PROJECTEN

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid.
Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.

Waarom kiezen voor Lucon floors

Eerlijk en professioneel advies

U kan steeds vrijblijvend bij ons terecht met al Uw vragen.

Kwalitatieve producten

Wij gebruiken enkel kwaliteitsproducten, dit zorgt voor een mooie en sterke vloer voor het leven !

Hoge afwerkingsgraad

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren met een hoge afwerkingsgraad voor particuliere en commerciële toepassingen.

Correcte en duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken omtrent de kosten, de materialen en de planning.

Ervaren en enthousiaste medewerkers

Alle leden van ons team hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van betonvloeren voor particuliere en commerciële toepassingen. 

Oog voor detail

We zorgen er o.a. voor dat de kanten en hoeken een even mooie afwerking krijgen als de rest van Uw vloer.