Opritten beton

Wilt u een krachtige en onderhoudsvriendelijke oprit met een strakke en stijlvolle uitstraling? Lucon Floors is gespecialiseerd in opritten beton die gezien mogen worden. U heeft er een leven lang plezier van. De duurzame vloer wordt uit één geheel opgebouwd en kan zowel op volle grond als op een bestaande vloer worden geplaatst. Neem afscheid van uw verzakte of hobbelige oprit met klinkers, tegels of grind en kies voor een prachtige oprit van beton. Bekijk onze realisaties en lees onze getuigenissen en neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsofferte.

Wij adviseren u graag!

Geniet van de vele voordelen van een betonnen oprit

Opritten beton zijn ideaal als buitenvloer. Lucon Floors plaatst hoge kwaliteit vloeren, voorzien van een zeer stevige wapening. Het gebruik van een speciale betonsamenstelling voor buitenvloeren garandeert dat uw oprit wordt beschermd tegen vorst, strooizout, chemicaliën en andere schadelijke stoffen. De duurzame betonnen oprit heeft de hoogste milieuklasse (EE4) en biedt vele voordelen:

  • Naadloze afwerking; geen last van onkruid, mosvorming of vuilophoping in kieren
  • Vrijwel geen onderhoud; met enkel vegen of de tuinslang is uw betonoprit zo weer schoon
  • Krachtig en egaal oppervlak uit één geheel, met een moderne, strakke uitstraling
  • Geschikt voor zware belastingen; geen rijsporen, kuilen of loszittende tegels meer
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden en een zeer lange levensduur
  • Gepolierde oprit in een kleur, motief en afwerking naar keuze

Wij adviseren u graag!

Opritten beton met een hoge afwerkingsgraad

Lucon Floors gebruikt enkel kwaliteitsproducten bij het plaatsen van opritten beton en zorgt voor een hoge afwerkingsgraad. U hoeft geen schrik te hebben voor een bij regen gladde en slipgevoelige oprit. Gladheid wordt vaak veroorzaakt door mosvorming en daar is bij onze egaal afgewerkte betonnen opritten geen sprake van. Wij kunnen uw nieuwe buitenvloer bovendien antislip polieren en ter extra bescherming nabehandelen door impregnatie of een sealer. Lucon Floors heeft oog voor detail. U kunt er op rekenen dat de hoeken en kanten even mooi worden afgewerkt als de rest van de betonnen oprit.

Lucon Floors plaatst opritten beton voor particulieren en commerciële toepassingen. Geen loszittende of verzakte tegels meer en nooit meer onkruid sproeien, maar genieten van een sterke, onderhoudsarme en elegante betonnen oprit. Heeft u vragen, wilt u advies of een vrijblijvende prijsofferte? Bel (+32 (0)13 30 17 37), e-mail (info@lucon,.be) of gebruik het online contactformulier. U krijgt snel antwoord.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.