Gietbeton vloeren

Gietbeton vloeren zijn uitstekend geschikt voor de woonkamer, elders in de woning en voor commerciële toepassingen. Een betonnen vloer van hoge kwaliteit. Volledig naadloos en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Zonder dat u veel omkijken heeft naar het onderhoud.

En uitstekend geschikt voor vloerverwarming. De vloeren geleiden beter dan tegels of chape, zodat u heerlijk warme voeten houdt. Dankzij een relatief zuinige vorm van verwarming, voor een prettig comfort in woningen en showrooms.

Wij adviseren u graag!

Gietbeton voor de woonkamer

Gebruik maken van gietbeton vloeren voor de woonkamer? Het is een mooi product dat we op allerlei verschillende manieren kunnen afwerken. In een specifieke kleur. Glanzend door het beton te polieren of juist met een meer industriële uitstraling van het product.

Op die manier zorgen we er met de vloeren van gietbeton voor dat die uw verwachtingen overtreffen. Voor een mooie vloer die lang meegaat, zonder dat daar omkijken naar heeft. En terwijl u daar heel comfortabel gebruik van kunt maken, ook tijdens het schoonmaken van de vloer.

Wij adviseren u graag!

Gietbeton met oog voor detail

We realiseren de gietbeton vloeren met oog voor detail. Tot in de kleinste hoeken en ook langs de randen, zodat u overal kunt rekenen op de hoge kwaliteit van een mooie betonnen vloer. Op die manier zorgen we voor een mooie vloer in de woonkamer of elders in de woonkamer. Of voor commerciële toepassingen, afhankelijk van hoe u er gebruik van wilt maken.

Meer weten over onze gietbeton vloeren? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over. Of laten we u foto’s zien van andere vloeren die we realiseerden.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.