Gepolijste betonvloer

De gepolijste betonvloer kennen we ook wel als gepolierd of glanzend afgewerkt. We zorgen daarmee voor een mooie moderne uitstraling van de vloer. In de kleur die u voor ogen heeft. Een gepolierde betonvloer wordt ook wel een gepolijste vloer genoemd wordt, maar eigenlijk gaat het hier dus over een gepolierde betonvloer. 

Voor een vloer die uw verwachtingen overtreft, met de belangrijke voordelen van beton. De betonvloer is mooi strak en uiteraard volledig naadloos. Dat betekent dat u de vloer gemakkelijk schoon kunt houden, omdat zich geen vuil of stof kan ophopen tussen eventuele naden. En we zorgen er met de hoge kwaliteit voor dat u hier jarenlang zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Wij adviseren u graag!

Ervaringen: tevreden met hun gepolijste betonvloer

We vragen onze klanten regelmatig naar huis ervaringen met hun gepolijste betonvloer. Ze zijn daar zeer over te spreken. Zowel voor de woonkamer als voor de rest van de woning, net als in commerciële toepassingen. En zoekt u naar gepolierd beton voor het terras? Ook daar is een gepolijste betonvloer een mooie keuze.

Let op: voor buiten maken we gebruik van speciaal beton. Bestand tegen vorst en strooizout, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wij adviseren u graag!

Hoge kwaliteit betonvloer: gepolijst

We zorgen voor een hoge kwaliteit gepolijste betonvloer, waar u zowel in uw woning als voor commerciële toepassingen gebruik van kunt maken. Ook wel bekend als woonbeton, netjes afgewerkt tot in de kleinste hoekjes en langs alle randen. Op die manier zorgen we voor een mooie nieuwe vloer, die uw verwachtingen zal overtreffen.

Meer weten over de gepolijste betonvloer of benieuwd naar de kleuren en afwerkingen waarvoor we kunnen zorgen? Neem contact met ons op. Ons enthousiaste team vertelt u er dan graag meer over. En kan foto’s laten zien van andere vloeren die we realiseerden, zodat u daarmee inspiratie op kunt doen.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.