Gepolierde betonvloeren

Gepolierde betonvloeren hebben een prachtige glanzende of matte afwerking. Voor een moderne uitstraling in huis of in commerciële toepassingen. Wij zorgen ervoor dat het beton voldoende tijd krijgt om op te stijven. Daarna gaan we aan de slag met het polieren van het beton, om dat de uitstraling te geven die u voor ogen heeft.

 

Daardoor hebben we uitstekende ervaringen met betonvloeren voor woningen. In de woonkamer of elders in huis, wij zorgen ervoor dat u daar op een mooie manier gebruik van kunt maken.

gepolierde betonvloeren

Betonvloer voor de woonkamer

Met de gepolierde betonvloeren zorgen we bijvoorbeeld in de woonkamer voor een prachtige afwerking. Een mooie keuze in uw woning, al zijn de vloeren ook geschikt voor het intensieve gebruik in commerciële gebouwen.

 

U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit en een naadloze vloer. Gemakkelijk schoon te houden, uitermate hygiënisch en bovendien zeer goed van kwaliteit. Beschikbaar in allerlei variaties, omdat we er met gepolierde betonvloeren bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat die de kleur krijgt die u voor ogen heeft.

Duidelijke afspraken: transparante prijzen

Zowel voor de gepolierde betonvloeren als voor andere betonvloeren in woningen en commerciële toepassingen zorgen we altijd voor duidelijke afspraken. Voor transparante prijzen, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Voor een gepolijste betonvloer, net als voor de andere vloeren En afwerkingen waarmee we u goed van dienst kunnen zijn. Meer weten over de gepolierde betonvloeren en ervaringen van andere klanten? Of foto’s zien van de mooie vloeren die we realiseren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

BEKIJK HIERONDER ONZE REALISATIES

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid.
Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.