Gepolierde beton terras

Een gepolierde beton terras is stijlvol, strak, onderhoudsvriendelijk en bijzonder praktisch. De buitenvloer is uitstekend bestand tegen wisselende weersomstandigheden. Vrieskou, hagelbuien of zomerhitte zijn geen probleem. Het betonnen terras is eenvoudig schoon te maken. Met een bezem of tuinslang verwijdert u snel zand, grind of loszittend vuil. Dankzij de naadloze afwerking heeft u nooit meer last van hinderlijk onkruid of wortelgroei. U hoeft niet meer op de knieën om al dat groenvuil tussen de tegels uit te halen. Een terras van gepolierd beton is zeer duurzaam en gunstig in prijs. Ervaar het zelf en neem contact op met de vloerspecialisten van Lucon Floors voor uw vragen, advies of een vrijblijvende offerte.

Wij adviseren u graag!

Betonterras op volle ondergrond of op bestaande vloer

Lucon Floors plaatst een hoogwaardige, gepolierde beton terras op volle ondergrond of op een al bestaande vloer. Een zeer stevige wapening zorgt voor jarenlang plezier van uw buitenvloer. Wij gebruiken een aangepaste betonsamenstelling met de hoogste milieuklasse (EE4) die speciaal voor buitenvloeren is ontwikkeld. Uw terras is hierdoor beschermd tegen vorst, strooizout, chemicaliën en andere schadelijke stoffen.

en terras van gepolierd beton kan in een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen worden aangelegd. Wilt u een tegelmotief? Dan zagen wij de vloerplaat op maat voor een sfeervol en modern terras.

Wij adviseren u graag!

Gepolierde beton terras als eyecatcher in de buitenruimte

Een gepolierde beton terras is een blikvanger in de buitenruimte. Lucon Floors tovert in een handomdraai uw terras om tot een bijzondere verblijfsplek tijdens vele zonnige uren. U heeft de mogelijkheid om uw huis en tuin naadloos op elkaar af te stemmen met een doorlopende gepolijste betonvloer. U hoeft niet bevreesd te zijn dat de bij regen of ochtenddamp vochtige vloer glad wordt. Wij kunnen het terras antislip polieren en extra beschermen door impregnatie of een sealer. Het maakt uw terras waterafwijzend, beter resistent tegen allerhande chemicaliën, slijtvaster en druksterker.

Lucon Floors garandeert u een gepolierd beton terras van hoge kwaliteit, waar u een leven lang plezier van heeft. Een buitenvloer met een hoogwaardige afwerking, waarbij evenveel aandacht wordt besteed aan de hoeken en kanten als aan de rest van de vloer. Lees onze getuigenissen en bekijk onze realisaties en kies voor een terras van gepolierd beton. Bel (+32 (0)13 30 17 37), e-mail (info@lucon,.be) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsofferte. Wij reageren snel.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.