Gepolierde beton oprit

Wat is er mooier dan een strak uitziende oprit, zonder putjes, gaten, verzakte en losliggende tegels of welig tierend onkruid? Kies voor een gepolierde beton oprit, geplaatst door de specialisten van Lucon Floors. Een gepolijste betonvloer is ideaal als buitenvloer. Het is zeer sterk materiaal, het vraagt amper onderhoud, het gaat erg lang mee, het is in verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk én het is voordelig in prijs. Neem contact op en laat u informeren over de vele voordelen en gebruiksmogelijkheden van een gepolierde beton oprit.

Wij adviseren u graag!

Oprit van gepolierd beton wordt steeds populairder

Opritten van gepolierd beton zijn populair. De vloer kan zowel op volle grond als op een bestaande vloer worden geplaatst en is krachtig genoeg om een garage en auto te dragen. Een gepolierde beton oprit heeft een langere levensduur dan een reguliere betonvloer, omdat de vloer minder poreus is.

Uw nieuwe, egale oprit heeft geen voegen of naden, zodat u geen last meer heeft van onkruid, vuilophoping of mosvorming tussen kieren. De oprit van gepolierd beton is onderhoudsarm. Een bezem of de tuinslang is voldoende voor een goede, snelle reiniging. De duurzame vloer is bestand tegen weer en wind.

Wij adviseren u graag!

Gepolierde beton oprit in een kleur en patroon naar keuze

Uw gepolierde beton oprit hoeft niet muisgrijs te zijn. U heeft bij Lucon Floors de keuze uit een brede waaier aan kleuren, naadloos aansluitend bij uw smaak en woonstijl. Het is ook mogelijk om een patroon als een tegelmotief in uw betonnen oprit aan te brengen. Onze specialisten kunnen de vloerplaat na het uitdrogen in elke gewenste vorm zagen. U hoeft niet bang te zijn voor een gladde oprit als het regent. De voegloze afwerking van de buitenvloer voorkomt mos-aangroei, dat vaak verantwoordelijk is voor gladheid. Wij kunnen uw oprit van gepolierd beton ter extra bescherming antislip polieren en nabehandelen door impregnatie of een sealer.

Lucon Floors plaatst voor particulieren en commerciële toepassingen een gepolierde beton oprit met een stevige wapening en een speciale betonsamenstelling, met de hoogste milieuklasse (EE4).  Wij hebben oog voor detail: de hoeken en kanten zien er even mooi uit als de rest van de vloer. Laat u overtuigen door onze realisaties en getuigenissen en contacteer ons voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel (+32 (0)13 30 17 37), e-mail (info@lucon,.be) of gebruik het contactformulier en wij komen in actie.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.