Betonvloeren binnen

Droomt u van een naadloze en onderhoudsvriendelijke betonvloer met een strakke en moderne look, waar geen vuil tussen de voegen belandt? Kies voor de stijlvolle betonvloeren binnen van Lucon Floors die uw woning, loft, kantoor of toonzaal een geheel nieuwe uitstraling geven. Onze betonvloeren zijn slijtvast en ze hebben een zeer lange levensduur. U kunt lang genieten van uw duurzame vloer, die op vrijwel elke ondergrond hecht en dankzij de goede warmtegeleiding (beter dan tegels of chape) perfect te combineren is met vloerverwarming. Contacteer ons en informeer naar de mogelijkheden en voordelen van betonvloeren binnen.

Wij adviseren u graag!

Betonnen binnenvloeren met een hoge afwerkingsgraad

De specialisten van Lucon Floors plaatsen betonvloeren binnen met een hoge afwerkingsgraad, zowel voor particulieren als voor commerciële toepassingen. Wij hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat de hoeken en kanten even mooi worden afgewerkt als de rest van de betonvloer.

Het polieren gebeurt nadat het beton voldoende opgesteven is. De betonvloer wordt ingestrooid met een slijtlaag, waarbij u de keuze hebt uit een brede kleurenwaaier. Het is ook mogelijk om te werken met beton dat gekleurd is in de massa. Dit gaat verkleuringen bij eventuele slijtsporen tegen. Bekijk onze realisaties en lees de getuigenissen van onze klanten die ook kozen voor een betonnen binnenvloer.

Wij adviseren u graag!

Profiteer van de vele voordelen van betonvloeren binnen

Betonvloeren binnen bieden vele voordelen. Ze zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, vochtafstotend, duurzaam, kleurvast en krasbestendig, maar ook geluiddempend, brandvertragend en anti-allergisch. Vuil, vocht, vet en stof kan eenvoudig en snel worden verwijderd met een zachte bezem of vochtig doekje. De betonvloer past naadloos in een industriële of trendy wooninrichting en matcht evenzeer met een landelijke of nostalgische interieurstijl. Voor een speelse twist kunt u ervoor kiezen om het beton tot een tegelpatroon te laten verzagen. Ter extra bescherming kan Lucon Floors uw betonvloer nabehandelen door impregnatie of een sealer. Uw betonvloer wordt nog waterafwijzender, slijtvaster, druksterker en resistenter tegen chemicaliën.

Betonvloeren binnen bieden prachtige architectonische mogelijkheden en zijn gunstig in prijs. De vloer oogt als een glanzende designvloer en straalt kwaliteit en klasse uit. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsofferte over het plaatsen van een betonnen binnenvloer die uw woon- of werkinterieur een elegante upgrade geeft? Bel (+32 (0)13 30 17 37), e-mail (info@lucon,.be) of verzend het online contactformulier. Wij informeren en adviseren u graag over de aantrekkelijke gebruiksmogelijkheden.

Wij adviseren u graag!

Realisaties

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid. Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.