Blog

betonvloer en vloerverwarming: een goede combo

Vloerverwarming wint de laatste jaren gestaag aan populariteit. Wist je dat een betonvloer en vloerverwarming een uitstekende combinatie is? In deze blog leggen we uit waarom dit het geval is.

meer comfort

Een betonvloer in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige verwarming. Belangrijk voordeel: dankzij de vloerverwarming, maak je  definitief komaf met die ijzige koude voeten in de winter!

energiezuinigheid

Een betonvloer in combinatie met vloerverwarming biedt de meest efficiënte en zuinige manier van verwarmen voor jouw woning.  Door de gelijkmatige warmteverdeling hoef je minder energie te gebruiken dan bij traditionele verwarmingssystemen.

ruimtebesparen

Door jouw betonvloer te combineren met vloerverwarming, zijn verwarmingsradiatoren niet langer nodig en bespaar je aanzienlijk wat ruimte in huis. Dat komt een strakkere invulling van je woning meer dan ten goede.

19
IMG_20191203_124821

ga voor een betonvloer met vloerverwarming!

Bij Lucon zijn we volledig overtuigd van de voordelen die een betonvloer in combinatie met vloerverwarming jou biedt. Met onze twintig jaar ervaring in het plaatsen van hoogwaardige betonvloeren, weten we precies waar we op moeten letten bij het installeren van een betonvloer in combinatie met vloerverwarming.

Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Avatar foto
Written by Harald linkedin

Graag meer informatie?

CONTACT OPNEMEN