Betonnen vloer

Een betonnen vloer laten plaatsen? Wij gaan er met oog voor detail voor u mee aan de slag. Dat betekent dat we bijvoorbeeld zorgen voor een zeer stevige wapening. Dit komt de kwaliteit van de vloer ten goede, terwijl we de prijs toch scherp in de gaten kunnen houden.

 

Aan de andere kant zullen we de vloer in de woonkamer of elders tot in de puntjes afwerken. Met randisolatie en door folie te plaatsen om de muren, deuren en vensters netjes te beschermen. Bij ons standaard onderdeel van de werkwijze, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

betonnen vloer

Tot in de puntjes afgewerkt

Uw betonnen vloer zullen we op die manier tot in de puntjes afwerken. Voor een scherpe prijs, zodat het bijvoorbeeld heel interessant is om de vloeren te laten leggen in de woonkamer. Net als voor commerciële toepassingen, zelfs bij intensief gebruik.

 

We realiseren de vloeren altijd handmatig, waarbij we gebruik maken van een laser om het perfecte niveau aan te kunnen houden. In combinatie met een betonpomp, zodat we toch vlot kunnen werken. We zorgen voor een grondige controle van de betonnen vloer, waarna we die afwerken om de vloer klaar te maken voor het polieren.

Professioneel advies over uw betonnen vloer

Wenst u professioneel advies over de betonnen vloer en over de mogelijkheden van een gepolierde betonvloer? Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Op basis van hun uitgebreide ervaring en bijvoorbeeld aan de hand van foto’s van andere vloeren die we realiseerden. Meer weten over een betonnen vloer of over het polieren? Neem contact met ons op, dan vertelt ons enthousiaste team u daar graag meer over.

BEKIJK HIERONDER ONZE REALISATIES

Lucon Floors werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak waarbij de nadruk wordt gelegd op klanten-tevredenheid.
Dat weerspiegelt zich in onze uitgebreide referentielijst van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers.